Yritys

www.riministile.fi  -verkkokauppa kokoaa yhteen  parhaat toimittajat kaikkialta maailmasta ja tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman laadukkaita tuotteita, esimerkiksi italialaisia laukkuja, vöitä, kukkaroita ja asusteita niin naisille kuin miehillekin.   

Miksi juuri Rimini?

Rimini on Kaakkois-Italiassa sijaitseva pieni, taitavista käsityöläisistään kuulu alue. Juuri siellä monet kuuluisat brändit valmistavat laukkujaan, kenkiään ja asusteitaan.  Alkuun päästyämme halusimme kuitenkin laajentaa valikoimaamme ja otimme italialaisten mestareiden lisäksi mukaan myös mm. espanjalaisia ja portugalilaisia toimittajia. Rimini pysyy silti ikuisesti sydämessämme.

Laaja valikoima

Valikoimamme sisältää runsaasti niin tunnettujen  brändien kuin nuorten lahjakkaiden suunnittelijoidenkin tuotteita. Kaikilla niillä on omat hyvät puolensa; toisilla nimi ja maine – toisilla laatu ja hinta.  Ja niitä kaikkia voitte ostaa www.riministile.fi  -verkkokaupastamme.

Toimitus kaikkialle maailmaan

Toimitamme tuotteitamme kaikkialle maailmaan kunkin maan postilähetyksiä säätelevien säädösten rajoissa.   Tietyissä maissa toimitusmaksumme ovat hyvin alhaiset.

Reklamaatiot

Kaikkien www.riministile.fi –verkkokaupan valikoimassa olevien tuotteiden laatu tarkastetaan ja niille annetaan takuu. Jos tilaamasi tuote on viallinen, ota meihin yhteyttä osoitteeseen info@riministile.com, ja me ratkaisemme ongelman. Muista liittää viestiisi kuva viallisesta tuotteesta.

Alennus- ja poistomyynnit

Verkkokauppamme valikoima uudistuu jatkuvasti, joten myymme kuluneen kauden tuotteita ajoittain jopa 70 %:n alennuksella. Tilaa alennuksista kertovat kirjeemme niin saat jo ennakolta tiedon kuumimmista tarjouksistamme.